Deluxe 6 personen

8.3
6
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle gemakken en comfort. Een heerlijk vakantiehuis waar u kunt genieten van een fijne en zorgeloze vakantie met uw vrienden of familie.

Dit luxe vakantiehuis beschikt over een prachtig modern interieur, met veel natuurlijk lichtinval, en is voorzien van alle gewenste gemakken. Tevens heeft dit prachtige vakantiehuis een mooi aangelegd terras waar u lekker kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Binnen in het vakantiehuis vindt u een moderne, ruime woonkamer, ingericht met een tweepersoonsbank, comfortabele fauteuils, een eethoek voor 6 personen en een grote flatscreen tv. Een gezellige ruimte waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden of samen gezellig een filmpje kunt kijken. In de modern ingerichte keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw culinaire kunsten te vertonen, waaronder een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen en beschikt over maar liefst drie slaapkamers, voorzien van twee eenpersoons boxsprings en een stapelbed. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een modern ingerichte badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Glazen deuren leiden u van binnenuit naar het mooi aangelegde terras. Hier vindt u een grote eettafel voor 6 personen en een parasol. Ideaal om lekker te luieren in de zon en te genieten van een hapje en een drankje op een zwoele zomeravond. En de kinderen zullen zich uitstekend vermaken op het omringende gazon. Bij aankomst hoeft u zich nergens zorgen om te maken, zelfs de bedden zijn reeds voor u opgemaakt, allemaal zodat u meteen kunt beginnen aan een fijne, relaxte vakantie met uw vrienden of familie! Het vakantiehuis is rookvrij en uitgerust met wifi.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.