Deluxe 5 personen

8.5
5
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle gemakken. Een heerlijk vakantiehuis om uzelf te verwennen met een aangename vakantie!

Dit mooie luxe vakantiehuis heeft een prachtig aangelegd terras waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Het vakantiehuis is modern ingericht en voorzien van een ruime woonkamer met bankstel, twee comfortabele fauteuils, een grote flatscreen televisie en een eethoek voor 5 personen. Als u graag kookt dan kunt u uw hart ophalen in de modern ingerichte keuken, voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan 5 personen. In de master slaapkamer vindt u twee eenpersoons boxsprings en in de tweede slaapkamer vindt u een eenpersoons boxspring en een stapelbed. Perfect voor de kinderen! Binnen wordt dit luxe vrijstaande vakantiehuis gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer met wastafel, douche en toilet.

Vanuit het vakantiehuis loopt u zo, via de openslaande glazen deuren in de woonkamer, het mooi aangelegde terras op. Hier heeft u de beschikking over een comfortabele eettafel voor 5 personen en een parasol. Hier kunt u heerlijk wegdromen in de zon en genieten van heerlijke maaltijden tijdens warme zomeravonden. De perfecte plaats om geheel tot rust te komen. Bij aankomst zijn voor net dat beetje extra luxe en comfort de bedden reeds voor u opgemaakt en dankzij alle moderne gemakken zult u zich hier direct thuis voelen. Dit zeer complete en luxe vakantiehuis is rookvrij en beschikt over wifi!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.