Deluxe 4 personen

8.3
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand 4-persoons vakantiehuis met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle moderne gemakken. Een heerlijk vakantiehuis, in de prachtige natuur van Noord-Brabant, voor een onbezorgde vakantie met uw familie of vrienden.

Dit mooie luxe vakantiehuis biedt plaats aan 4 personen en is voorzien van alle moderne gemakken voor een zorgeloze vakantie. De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval en is ingericht conform de hedendaagse normen. U heeft hier de beschikking over een comfortabel bankstel, twee heerlijke fauteuils en een  flatscreen-tv. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de moderne en compleet uitgeruste keuken met eetgedeelte. De keuken is voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het eetgedeelte biedt plaats aan 4 personen. Ideaal wanneer u lekker lang wilt natafelen of met het hele gezelschap gezellig tot in de late uurtjes een spelletje wilt spelen.

Verder heeft het vakantiehuis twee ruime comfortabele slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Binnen wordt dit luxe vrijstaande vakantiehuis gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer met wastafel, douche en toilet. Vanuit de woonkamer leiden openslaande glazen deuren naar het prachtig aangelegde terras. Hier heeft u de beschikking over een mooie eettafel voor 4 personen en een parasol. De perfecte plek om te genieten van heerlijke maaltijden tijdens de warme zomeravonden. Bij aankomst hoeft u zich nergens zorgen om te maken, uw auto parkeert u probleemloos bij het rookvrije en van wifi voorziene vakantiehuis, en de bedden zijn reeds voor u opgemaakt. U kunt dus meteen beginnen aan uw welverdiende vakantie met uw vrienden of familie!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.