Comfort 6 personen

8.2
6
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, volledig uitgerust en gelegen in de bossen van Noord-Brabant. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap!

Dit mooie vakantiehuis is ideaal voor een vakantie met uw gezin, familie of vrienden. Het vakantiehuis is modern ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een heerlijk verblijf midden in de natuur. De ruime woonkamer is gezellig ingericht met een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een eethoek voor 6 personen en een flatscreen tv. In de volledig uitgeruste keuken vindt u onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser,  en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Hier vindt u dus simpelweg alles om samen heerlijke maaltijden te bereiden. Dit ruime vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxsprings en de derde slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een modern ingerichte badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer leiden openslaande deuren u naar een heerlijk ruim terras, met eettafel voor zes personen en natuurlijk een parasol voor wat schaduw. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven tijdens een zwoele zomeravond, onder het genot van een hapje of een drankje. Tot slot zorgen wij ervoor dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, zodat u echt zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. Dit mooie vakantiehuis is rookvrij en natuurlijk is er ook wifi aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.