Comfort 4 personen

8.3
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen gelegen in de bossen van Noord-Brabant. Dit vakantiehuis is voorzien van hedendaagse gemakken en de perfecte plek voor een heerlijke vakantie met uw gezin.

Dit comfortabele vakantiehuis heeft een stijlvol en modern interieur, met alle voorzieningen die u mag verwachten. In de grote woonkamer vindt u een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een zithoek en een grote flatscreen tv om gezellig met z'n allen naar een film te kijken. De keuken is volledig uitgerust zodat u heerlijke maaltijden kunt klaarmaken. Hier vindt u o.a. een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit heerlijke vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer uitgerust is met twee eenpersoons boxsprings en één slaapkamer voorzien is van een stapelbed. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een ruime badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Buiten is het vakantiehuis voorzien van een heerlijk ruim terras, met terrasmeubilair en een parasol. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en geheel tot rust komen in een schitterende omgeving. Het vakantiehuis is rookvrij en natuurlijk is er voor uw gemak ook wifi aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt zodat u bij aankomst direct kunt genieten van uw vakantie. Dankzij alle moderne gemakken die u in dit vakantiehuis aantreft, zult u zich als het ware meteen thuis voelen. De Comfort voor vier personen is dan ook een zeer compleet vakantiehuis waar u met uw familie of een kleine groep vrienden optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.