Comfort 5 personen

8.1
5
Topparken.nl logo

Vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen voorzien van alle hedendaagse gemakken, gelegen in de bossen van Noord-Brabant. De perfecte plaats om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen in een schitterende omgeving!

Dit mooie vakantiehuis is perfect wanneer u wilt genieten van een vakantie met uw gezin of een groep vrienden. Het vakantiehuis heeft een modern interieur en beschikt over alle gewenste voorzieningen voor een gezellige, ontspannen vakantie. De ruime woonkamer, met veel natuurlijk lichtinval, is uitgerust met een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een flatscreen tv en een eethoek voor 6 personen. Hier kunt u gezellig samen genieten van heerlijke maaltijden of een spelletje spelen. De keuken is volledig uitgerust met alle hedendaagse gemakken waaronder een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Hier kunt u dan ook probleemloos uw culinaire kunsten vertonen. Dit vakantiehuis heeft verder twee slaapkamers en biedt plaats aan vijf personen. Eén van de slaapkamers is voorzien van twee eenpersoons boxsprings en de andere slaapkamer is voorzien van een eenpersoons boxspring en een stapelbed. Daarnaast beschikt dit comfortabele vakantiehuis binnen over een ruime badkamer met wastafel en douche en een apart toilet.

Via zowel de voordeur als de grote glazen deuren in de woonkamer bereikt u het mooi aangelegde terras. Hier vindt u een eettafel voor 5 personen en parasol. Een lekker plekje om te ontspannen in de zon met een goed boek en een drankje of om gezellig met z'n allen buiten te eten op een warme zomeravond. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf. Dit mooie vakantiehuis is rookvrij en uiteraard voorzien van wifi. De Comfort voor vijf personen is een heerlijk vakantiehuis waar u met uw familie of een kleine groep vrienden optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.