Water lodge

6
Rcn.nl logo

Direct aan het mooie recreatiemeer vind je de vrijstaande 6-persoons Waterlodges die stuk voor stuk een schitterend uitzicht bieden over het water. De lodge is modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.


Wil je alvast binnenkijken? Bekijk ons sfeerfilmpje!

Keuken


De lodge is voorzien van een living met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, nespresso machine en een vaatwasser.

Woonkamer
De lodge heeft een gezellig ingerichte woonkamer met houtkachel. Vanuit de woonkamer gaat er een houten trap naar de bovenverdieping.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers waarvan er twee op de begane grond en één op zolder. De slaapkamer op de zolder heeft een schuindak, daarom is hij meer geschikt voor kinderen. Elke kamer heeft eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoons dekbed en kussen. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer (vanwege de krappe ruimte in de kinderslaapkamer).

Badkamer
De Waterlodge is voorzien van een badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douchecabine.

Buiten
Er is een ruime veranda op het noordoosten of oostwesten, met tuinmeubilair en veel speelruimte om en bij de lodges voor de kinderen om te spelen. De auto mag je naast de lodge parkeren.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. De lodge heeft centrale verwarming. Dit is een rookvrije accommodatie. 


Boekingsinformatie