Finse lodge

6
Rcn.nl logo

De extra grote, sfeervolle 6-persoons Finse Lodge is zeer centraal gelegen en staat rond een veld waar ook gekampeerd kan worden. De lodge is vlak in de buurt van de supermarkt, het restaurant met binnentuin, de snackbar, de recreatiezaal en het Smokkelstrand.

Keuken


De lodge is voorzien van een living met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gaskookplaat, nespresso machine, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer
De lodge heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een houtkachel. De trap bevindt zich in de woonkamer.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers waarvan er twee op de begane grond en één op zolder. De slaapkamer op de zolder heeft een schuindak, daarom is hij meer geschikt voor kinderen.  Elke kamer heeft eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoons dekbed en kussen. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer (vanwege de krappe ruimte in de kinderslaapkamer).

Badkamer
De Finse Lodge is voorzien van een badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douchecabine.

Buiten
Er is een ruime veranda op het noorden of westen, met tuinmeubilair en veel speelruimte om en bij de lodges voor de kinderen om te spelen. De auto mag je naast de lodge parkeren.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In de nummers 8 en 9 zijn huisdieren toegestaan. De lodge heeft centrale verwarming. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie