Groepsaccommodatie Beers

10
60
Groepen.nl logo

Direct aan het water van de Kraaijenbergse plassen vind je deze groepsaccommodatie. Bij deze accommodatie kun je verblijven, ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren. Actief aan de slag met zeilboten, kanovaren en vlotten bouwen is mogelijk met alle gasten. Geniet tijdens een wandeling of fietstocht van de rust, de natuur, het water en de schitterende zonsondergang.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel voorzieningen 

De woonruimte heeft een open karakter. De keuken, de eetruimte en de zithoek lopen in elkaar over, zodat je samen bent. De keuken is van alle gemakken voorzien. Aan het kookeiland is jong en oud welkom om te snijden, spoelen en lekker te kletsen. Even relaxen in de zithoek kan met de tv, dvd-speler, muziekinstallatie en het draadloos internet. Voor de allerkleinste kan gezorgd voor kinderstoelen, speelkleed, box, wipstoeltje, speeltjes en spelletjes. Door de openslaande deuren kun je op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water. Alle slaapkamers hebben een eigen wc, wastafel en douche. Eén van de 2-persoonskamers bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad!

Samen genieten aan het water 

Direct aan de accommodatie liggen de Kraaijenbergse plassen. Een watersportgebied van circa 400 hectaren. Uniek in de regio is het aanbod om tijdens je verblijf over zeilboten te kunnen beschikken. De 8 polyvalken liggen op steenworp afstand voor je klaar. Ook vlot bouwen en kanovaren kunnen je verblijf aanvullen. Indien gewenst, maakt de eigenaar samen met jullie een passend programma. Rondom de plassen ligt een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er een grote oever dichtbij, met roei- en surffaciliteiten en zijn er volop mogelijkheden om te vissen, te zeilen, te roeien of om met een kano leuke tochten te maken. Op loopafstand liggen de dorpjes Linden en Beers. Uitgezette fiets- en wandelroutes leiden je door een palet van bossen, weilanden en boomgaarden naar de omliggende stadjes zoals Cuijk en Grave. 15 Km verderop ligt Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Een cultureel bezoekje is zeker de moeite waard. Voor kinderen zijn binnen- en buitenspeeltuinen en zwembaden in de omgeving aanwezig.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie beers

De ligging van "groepsaccommodatie beers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.