Vakantiehuis Baarschot

8.1
10
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt verscholen in de bosrijke natuur. Het privé landgoed, exclusief voor jouw groep, bied je volledige rust en privacy. Een eigen oprijlaan, weiland, een vijver met fontein en een overdekt terras. Gasten beschikken hier over een natuurterrein van ruim 1,5 ha. In combinatie met de verhuur van een tweede accommodatie klik hier zijn daggasten mogelijk (bijvoorbeeld met een bruiloft). Leuk om er een speciale gelegenheid te vieren. Ideaal voor een korte of wat langere vakantie, vlakbij België. Naturisme is op dit terrein toegestaan.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met groot natuurterrein

De groepsaccommodatie bevindt zich op een uitgestrekt (privé) natuurterrein. Het gastenverblijf bestaat uit twee delen. In het eerste deel van de accommodatie is een volledig ingerichte keuken aanwezig. De vakantiegasten beschikken over een ingerichte leefruimte met haard en openslaande tuindeuren. De ruimte is goed gemeubileerd met tv en dvd-speler, radio- en cd-wisselaar. Vanuit de living hebben de bezoekers zicht op de natuurvijver met fontein. Men beschikt hier over een extra tweepersoons slaapkamer met douche en toilet. In het tweede gebouw (op een paar meter afstand van het hoofdverblijf) bevinden zich de overige slaapkamers, waaronder een 4-persoons slaapkamer en twee 2-persoons slaapkamers met een hemelbed. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet (met vloerverwarming op de badkamer). Het gehele verblijf is op de begane grond gelegen.

Ontdek samen de mooie natuur

Het vakantieverblijf ligt verscholen in de natuur aan de rand van Landgoed en Golfbaan "De Utrecht". Ideaal punt voor wandelaars, fietsers, ruiters en echte natuurliefhebbers. Jong en oud zullen zich prima vermaken. De omgeving is toeristisch en biedt veel uitgaansmogelijkheden. "De Efteling" en "de Beekse Bergen" liggen ook dichtbij....

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis baarschot

De ligging van "vakantiehuis baarschot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.