Weideterras Baarschot

10
10
Groepen.nl logo

Even terug naar de natuur/ back to basic… Verblijf in alle eenvoud, middenin de bossen 🌳

Genieten van de buitenlucht, de dieren in het landschap, mijmeren bij een knapperend houtvuur en genieten van de geluiden in het bos..
Het gefaciliteerd weideterras is schitterend gelegen in een zeer bosrijk gebied ca. 2700 ha. Het bestaat uit een grote weide met bos en Eikenhouten overkapping. Het natuurterrein is privé gelegen met terras, vuurpot/ gratis haardhout, stroom en water, toiletvoorziening met fontein en douches op loopafstand. Deze logeer bestemming is een royale outdoor plek om te verblijven met je familie, vrienden of bekenden. Breng je favoriete kampeermiddel mee en heb een fijne tijd in je eigen tent, caravan of camper. Genoegdoening voor ware natuurliefhebbers.

Met de hele groep een uitstapje maken

Het natuurterrein ligt bij uitgestrekte bossen die zeer geschikt zijn voor wandel-, fiets- of ruitertochten. Ontdek de gemoedelijke streek met vele picknickplaatsen, terrassen, cafeetjes, bankjes onderweg en leuke restaurantjes. In de regio zijn vele mogelijkheden voor leuke groepsuitstapjes. Het nabij gelegen Hilvarenbeek heeft een rijk cultuurleven en vele bezienswaardigheden. Ook Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling en België liggen vlakbij.

Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging weideterras baarschot

De ligging van "weideterras baarschot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.