Groepsaccommodatie Baarle-Nassau

7.6
16
Groepen.nl logo

Net buiten het centrum van Baarle-Nassau vind je deze luxe groepsaccommodatie voor 16 personen. Omgeven door rust, ruimte en natuur kom je hier zeker niks te kort. Of je nu met of zonder kinderen naar deze groepsaccommodatie gaat, genieten zal je zeker!

Een luxe groepsaccommodatie in Brabant met zwemvijver 

De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers. Wanneer je met een groep bent boven de 16 personen, kunnen er voor kinderen opklapbedden worden bijgeplaatst op de slaapkamers ( 1 per kamer). Elke slaapkamer heeft de beschikking over een eigen badkamer. In de lounge met bibliotheek kun je tot rust komen. Maar in de bar kun je weer samen genieten van een biertje of een ander drankje. Tevens beschik je over een grote, open keuken die van alle gemakken is voorzien. Het weidse uitzicht over de grote landschapstuin met zwemvijver maakt het plaatje compleet. Kom je met je familie? De kinderen kunnen zorgeloos spelen in de landschapstuin, de zwemvijver, of in de natuurlijke omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan. Met de jaarwisseling alleen kleine groepen welkom.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

De omgeving kent diverse fietsroutes, die je langs de enclaves, landschappen en pittoreske dorpen leidt. Daarnaast leent de bosrijke omgeving zich voor een lange wandeling door de natuur. Direct naast de accommodatie is er outdoor bedrijf waar je diverse activiteiten kunt ondernemen.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie baarle-nassau

De ligging van "groepsaccommodatie baarle-nassau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.