Vakantiehuis Baarle-Nassau

9.2
8
Groepen.nl logo

Ruime, lichte en sfeervol ingerichte chalet, gelegen op een vakantiepark. Dit vakantiehuis is ideaal voor gezinnen en families. Het is een vrijstaand chalet met een gezellige leefruimte en open keuken. De slaapkamers zijn knus ingericht met een eigen thema. Hoe uniek is dat? Het park waarop het vakantiehuis gelegen is ligt direct aan een bos en is dus uitermate geschikt om een wandeling te maken. Daarnaast zijn er leuke faciliteiten op het park aanwezig, waardoor je alle ingrediënten tot je beschikking hebt voor een optimaal verblijf.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant, gelegen op een vakantiepark 


Op 50 meter afstand is een speeltuintje voor de kinderen. Op 200 meter afstand is het openlucht zwembad en restaurant. Daar is ook een tennisbaan en een speelweide. Het park ligt in Baarle Nassau. Door de enclaves is dit een erg bijzonder dorp. Het ligt in een bosrijke omgeving en is zeer geschikt voor lange of korte fietstochten. Vanuit de accommodatie kun je diverse uitstapjes maken naar o.a. de Efteling, Beekse Bergen, Bobbejaanland en Antwerpen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis baarle-nassau

De ligging van "vakantiehuis baarle-nassau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.