Vakantievilla Baarle-Nassau

10
10
Groepen.nl logo

Bijzonder sfeervolle en luxueuze 10-persoons vakantievilla met 5 slaapkamers en 4 badkamers in een prachtige omgeving van Baarle-Nassau, vlakbij de grens met België. 

Een groepsaccommodatie in Brabant, gelegen op een park

Hier kun je samen met je familie en vrienden genieten van de royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een sfeerhaard, eetkamer en open keuken met kookeiland. De slaapkamer beneden beschikt over een eigen badkamer. Ontspan op het terras bij de buitenhaard. De villa is gelegen op een eigen grondstuk, op een rustig en mooi groen vakantiepark.

Trek er samen op uit 

Op 50 meter afstand is een speeltuintje voor de kinderen. Op 200 meter afstand is het openlucht zwembad en restaurant. Daar is ook een tennisbaan en een speelweide. Het park ligt net buiten het historische enclavedorp Baarle-Nassau, tegen de Belgische grens. Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft tal van faciliteiten die je verblijf extra aangenaam maken, maar je kunt er ook makkelijk op uit trekken in de omliggende natuur, naar bruisende steden, of leuke attractieparken zoals, de Efteling en Bobbejaan land. Ook winkelsteden zoals Tilburg en Breda en Turnhout liggen vlakbij.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla baarle-nassau

De ligging van "vakantievilla baarle-nassau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.