Vakantieboerderij Alphen

10
165
Groepen.nl logo

Deze kampeerboerderij is gelegen in een bosrijk gebied. Op loopafstand is een zeer mooi natuurgebied met veel bos en heideveld met historische en landschappelijke waarden. Zo bevindt zich vlak achter de kampeerboerderij een prachtig uitgestrekt heide gebied, met fenomenale historische Keltische begraafplaatsen! Ook kun je een fraaie wandeltocht maken door een moerassig gebied en, natuurlijk niet te vergeten, zijn de imposante bossen waar je menig dier tegen zult kunnen komen. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met groot sportveld 


De groepsaccommodatie heeft een ruime horeca keuken. De recreatiezaal is ingericht in  "oude boeren stijl" en heeft een bar met voldoende tafels en stoelen. Er is een muziekinstallatie en tafelvoetbal. 6 slaapzalen in het bijgebouw met ieder een eigen entree en een eigen wasgelegenheid met wastafels, douches en toiletten. Hier is ook nog een extra zit- annex workshop ruimte met tafels en stoelen. Bij de groepsaccommodatie is een groot sportveld met voetbalgoals, volleybalnet en een tafeltennistafel. Naast het sportveld is nog een unit met spelmateriaal en extra tafels en stoelen. Er zijn verschillende puzzel- en wandeltochten vanaf de kampeerboerderij. 

Maak samen diverse fietsroutes 


Mooie fietsroutes lopen langs de kampeerboerderij zoals het "Bels lijtje"een fietsroute van Tilburg naar Turnhout. In de omgeving is voldoende te beleven zoals de Efteling en Bobbejaanland. Op 25 minuten lopen is een zwembad, maar ook een excursie op de veehouderij bij de groepsaccommodatie hoort tot de mogelijkheden.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij alphen

De ligging van "vakantieboerderij alphen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.