Vakantieboerderij Weert

9.6
18
Groepen.nl logo

Een comfortabele groepsaccommodatie voor groepen tot en met 18 personen. Ideaal voor familie, verenigingen, scholen, sport-, fiets- en wandelgroepen.

Een groepsaccommodatie in Limburg met groot overdekt terras 

Je hebt de beschikking over een verblijfsruimte met houtkachel, tv, stereo, poolbiljart en tafelvoetbalspel. Op de begane grond is een compleet ingerichte keuken. De groepsaccommodatie heeft op de 1e etage 5 slaapkamers. Tevens is er boven een toilet aanwezig. Een lakenpakket is te huur. Beneden zijn gescheiden was- en douchegelegenheden. Catering is mogelijk. Groot overdekt terras met tuintafels en stoelen, barbecue, tafeltennistafel, voetbalveld met doelen, volleybalnet, bolderkar en glijbaan. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

Gelegen aan grensoverschrijdend natuurgebied waar de Schotse hooglanders grazen, met diverse wandel- en fietsroutes. Naast de hoeve is een 18-holes golfbaan en een dierenfarm met kangoeroes. Op zo'n 5 km zijn 2 grote subtropische zwembaden. Overdekte speeltuin, kinderboerderij, manege, huifkarverhuur. Oud Hollandse spelen, beugelbaan. Tevens eigen zeskampspelen.

Weekendje weg Limburg? Bekijk ook de andere vakantiehuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij weert

De ligging van "vakantieboerderij weert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.