Vakantiehuis Voerendaal

10
8
Groepen.nl logo

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je hier op dit moment met maximaal 8 personen verblijven

Ruime en moderne 8 persoons accommodatie, gelegen op een boerderij in Zuid-Limburg.

Een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg met groot speeltoestel 

De groepsaccommodatie bestaat uit een keuken, een eet- en zitgedeelte en een badkamer. De keuken is van veel gemakken voorzien. Tevens is er een was- en droogautomaat, digitale televisie en draadloos internet. Buiten, grenzend aan de tuinpui, bevindt zich een terras met tuinmeubilair. Er is een groot speeltoestel in de tuin. Er zijn 2 hoog/laagbedden aanwezig. Er zijn tevens 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

De woning ligt op een heuvel tussen boomgaarden, weilanden en akkers met een uitzicht op de Limburgse heuvels. De landelijke omgeving biedt rust en ruimte. Wandelen en fietsen is mogelijk in de directe omgeving van deze accommodatie. Op 100 m afstand ligt een zorgvuldig uitgezette fietsroute (fietsknooppuntenroute ANWB). De mogelijkheid bestaat om uw fietsen op het terrein te stallen. De groepsaccommodatie ligt op ca. 3 km van het centrum van Voerendaal, ca. 7 km van het centrum van Valkenburg en  op ca. 14 km van Maastricht. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voerendaal

De ligging van "vakantiehuis voerendaal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.