Vakantieboerderij Swolgen

7.4
26
Groepen.nl logo

Landelijk gelegen Limburgse boerderij, waarvan een gedeelte wordt verhuurd voor groepen tot maximaal 26 personen. Bossen en natuurgebied op wandelafstand, via een eigen weg direct bereikbaar. Uitermate geschikt voor natuurliefhebbers die naar rust en ruimte op zoek zijn. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met speelveld 

De groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers met elk een vaste wastafel. In het hele gebouw is centraal verwarmd en er is WIFI aanwezig. Er is een grote woonkamer, 90 m2 met tv/zithoek, kinder/speelhoek en eetgedeelte. De keuken is van veel gemakken voorzien en er zijn terrassen met tuinmeubels. Parkeerruimte op eigen terrein. Op de eerste etage zijn 3 douches en 7 slaapkamers. Er zijn oud-Hollandsche spellen aanwezig zoals o.a. touwtrekken, zaklopen en ringwerpen, leuk voor de onderlinge competitie. Maar ook een reuze 4 op een rij en een omheind speelveldje voor de kinderen met schommels en picknickbanken. Maximaal 2 kleine honden (met bench) toegestaan.

Maak samen een boottocht 

In de nabije omgeving bevindt zich, het aan de Maas gelegen, Arcen. Met zijn Kasteeltuinen, Hertog Jan Brouwerij en watermolen, zeer in trek. Voor de kinderen is een bezoek aan Aardbeienland in Horst zeker de moeite waard. Ook een boottocht over de Maas behoort tot de mogelijkheden.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij swolgen

De ligging van "vakantieboerderij swolgen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.