Groepsaccommodatie Swolgen

8.2
17
Groepen.nl logo

Luxe kasteelboerderij voor 17 personen met historische waarde, in een bosrijk en landelijk natuurgebied in het Limburgse landschap. Een aanrader voor een familie- of vriendenreünie en ook voor een 'vergadering op de hei' is het huis uitermate geschikt.

Een groepsaccommodatie in Limburg met grote tuin 

Begane grond: hal, zitkamer met (satelliet)tv, dvd en cd-speler en kleine bibliotheek, eetkamer met piano en cd-speler, keuken, slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, badkamer (bad met douche, wastafel), toilet, bijkeuken met droger en wasmachine, terras, grote tuin, tuinmeubilair, tafeltennistafel, sjoelbak, schommels, tafelvoetbal, verkleedkist en bordspellen. Op de 1e verdieping: 2 slaapkamers (4 enkele bedden en 5 enkele bedden waarvan 1 stapelbed), 2 badkamers (2 x douche, 2 x wastafel, 2 x toilet). Op de 2e verdieping: 3 slaapkamers (2 enkele bedden). Algemeen: dekbed(den) aanwezig, verwarming (cv), 2 kinderbedjes aanwezig op aanvraag. Het pand is niet geschikt voor rolstoelgebruikers i.v.m. trappen en afstapjes. Maximaal 3 huisdieren zijn toegestaan. Het huren van linnengoed is mogelijk.

Ga samen het water op

De omgeving van het aspergegebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Arcen met haar kasteeltuinen, kuuroord en stoom-bierbrouwerij is een leuke excursie en ook het grensgebied (Venlo) is een bezoekje waard. Andere uitstapjes zijn Toverland in Sevenum, Aardbeienland in Horst, Zooparc in Overloon of het oorlogsmuseum in Overloon. Tevens biedt de omgeving sportieve recreatie in de vorm van een subtropische zwembad, golfbanen, wakeboarding en er is viswater op loopafstand van het huis.

Weekendje weg Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie swolgen

De ligging van "groepsaccommodatie swolgen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.