Groepsaccommodatie Susteren

6.9
12
Groepen.nl logo

Deze familievilla is geschikt voor 12 personen en is gelegen op een vakantiepark. Het vakantiepark is aantrekkelijk voor het gezin dankzij een breed scala aan voorzieningen. Met een zwemvijver met zandstrand, een grote speeltuin, een binnenzwembad, wellnessfaciliteiten en een dorpsplein met diverse vormen van horeca: een restaurant met terras, een mooie loungeruimte, een bruin café, een luxe snackbar en een ijssalon.

Groepsaccommodatie in Limburg, gelegen op een vakantiepark

De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de keuken vind je onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 5 of 6 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden en/of een stapelbed. Zowel de begane grond als de eerste verdieping hebben 1 badkamer en 1 toilet. Daarnaast is de villa uitgerust met een gemeubileerd terras, is er parkeergelegenheid voor 2 auto's en kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Ontdek samen het veelzijdige Limburg

Binnen tien minuten ben je vanaf het vakantiepark in Susteren met de auto bij onze ooster- of zuiderburen. Dat geeft een vakantie net wat meer 'smoel', zeker wanneer je eens in een andere omgeving wil winkelen. Het Belgische Maasmechelen met zijn Outlet Center is namelijk op minder dan een half uur gelegen. Het vakantiepark is door de centrale ligging ook ideaal om het noorden van de provincie te verkennen. Weert bijvoorbeeld of Venlo of, nog leuker voor het hele gezin, attractiepark Toverland in Sevenum. Voor jong en ouder is tevens landgoed Arcen bij Venlo, met zijn kasteel en mooie kasteeltuinen, een blikvanger.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie susteren

De ligging van "groepsaccommodatie susteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.