Deluxe 4 personen Wellness

8.4
4
Topparken.nl logo

Beleef een topvakantie midden in het heuvellandschap van Limburg. Dit luxe vakantiehuis biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een spa en sauna in de tuin.

Een luxe en ontspannen vakantie? Die beleeft u zeker in dit vakantiehuis voor 4 personen. Met een sauna, spa én buitendouche is ontspanning gegarandeerd. U vindt deze privé wellness faciliteiten in de tuin van uw vakantiehuis. Tevens vindt u hier een ruim terras met een luxe tuinset en een parasol. Uw auto parkeert u gemakkelijk bij het vakantiehuis.

Binnen treft u een moderne zit- en eethoek en geniet u van veel natuurlijk lichtinval. In de keuken met o.a. een koelkast, diepvries, combimagnetron, waterkoker, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie bereidt u de heerlijkste maaltijden. Daarna kijkt u uw favoriete televisieprogramma of geniet u van een gezellige avond bij de sfeerhaard.

Het luxe vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers met comfortabele eenpersoons boxspringbedden, twee badkamers met een wastafel en douche en een apart toilet. Het gebruik van WiFi is gratis in dit vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.