Deluxe 6 personen Wellness

8.4
6
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met privé terras en spa gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dit volledig uitgeruste vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, met ruime keuken inclusief vaatwasser.

Dit luxe vakantiehuis is voorzien van een modern design en geniet van heerlijk lichtinval door de vele ramen. Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en biedt haar gasten het maximale comfort. Het vakantiehuis beschikt in totaal over drie slaapkamers en één badkamer. Twee slaapkamers, met tussenliggende badkamer, zijn elk voorzien van twee boxspring bedden. De derde slaapkamer is uitgerust met een stapelbed. De badkamer is ingericht met een wastafel, douche en toilet. De ruime woonkamer is voorzien van een zithoek met een tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils, een zespersoons eettafel, een muziekinstallatie en een TV. De aangrenzende keuken strekt zich uit over de volle lengte van het vakantiehuis en is van alle gemakken voorzien, inclusief vaatwasser, combimagnetron, Senseo, koelkast, diepvries en een eettafel voor 6 personen.

Buiten heeft u de beschikking over een heerlijke ruime tuin met terras en gazon. Luxe terrasmeubilair voor zes personen, een buiten spa en een outdoor sauna completeren het geheel en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Het vakantiehuis is daarnaast voorzien van wifi.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen wellness

De ligging van "deluxe 6 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.