Deluxe 4 personen Sauna

8.3
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met sauna, prachtig aangelegd terras en een sfeerhaard. Verwen uzelf vandaag nog met dit prachtige vakantiehuis!

Dit heerlijke luxe vakantiehuis met prachtig aangelegd terras zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Binnen is het vakantiehuis voorzien van een ruime woonkamer uitgerust met comfortabele en ruime L-vormige bank, twee luxe fauteuils, een grote flatscreen-tv, een sfeerhaard en een eethoek voor 6 personen. Voor culinaire liefhebbers is er een moderne en volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser, combimagnetron, koelkast, diepvries en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. 's Avonds kunt u heerlijk wegdromen in één van de vier opgemaakte comfortabele bedden verdeeld over een master slaapkamer met twee boxsprings en een tweede kamer met stapelbed. De volledig uitgeruste badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet.

Vanuit het vakantiehuis loopt u zo het terras op welke is ingericht met ligstoelen en een parasol. Hier kunt u heerlijk wegdromen in de middagzon. Daarnaast is er ook een overdekte pergola met terrasmeubilair voor 6 personen en een grasveld voor de kinderen om op te spelen of lekker op te luieren. De buitensauna maakt het plaatje vervolgens helemaal compleet. Het vakantiehuis is rookvrij en tevens voorzien van wifi. Perfect voor een zorgeloze vakantie! 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen sauna

De ligging van "deluxe 4 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.