Superieur 6 personen

8.2
6
Topparken.nl logo

Luxe, modern en vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, met een door groen omheind terras en gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het perfecte vakantiehuis voor een groep- of familievakantie!

Dit royale en modern ingerichte vakantiehuis is perfect voor een ieder die, in een prachtige omgeving, wil genieten van een ontspannen vakantie met vrienden en familie. Zo beschikt het vakantiehuis over een moderne woonkamer voorzien van een tweepersoonsbank en comfortabele fauteuils, een grote flatscreen tv en een heerlijke ruime eethoek voor 6 personen. U heeft hier simpelweg alles voorhanden om heerlijk te ontspannen na een inspannende dag sightseeën, fietsen of wandelen. In de modern ingerichte open keuken vindt u ook alles wat u nodig heeft om uw culinaire kunsten te vertonen, waaronder een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en oven.

Dit heerlijke luxe vakantiehuis beschikt daarnaast over drie slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt, zodat u direct kunt beginnen aan een fijne, relaxte vakantie met uw vrienden of familie. Een ruime en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet maakt de indeling van dit superieure vakantiehuis helemaal compleet. Vanuit de woonkamer leiden grote glazen deuren u naar het prachtige, met groen omheinde, terras. Een heerlijk plekje om even helemaal tot rust te komen. Het terras is voorzien van luxe terrasmeubilair voor 6 personen en een parasol. Ideaal wanneer u op een zwoele zomeravond buiten wilt genieten van een hapje en een drankje. Vakantiehuis Superieur is rookvrij, voorzien van wifi en uiteraard kunt u uw auto probleemloos bij de accommodatie parkeren. In dit royale en luxe vakantiehuis zult u zich dan ook meteen thuis voelen. 

Boekingsinformatie

Ligging superieur 6 personen

De ligging van "superieur 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.