Comfort 5 personen

8.2
5
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dit moderne en volledig uitgeruste vakantiehuis is de ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Dit comfortabele vakantiehuis is smaakvol ingericht, in een modern design met veel natuurlijk lichtinval, en is van alle gemakken voorzien. De ruime en modern ingerichte woonkamer beschikt over een tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils en een grote flatscreen-tv voor wanneer u een gezellig avondje tv wilt kijken. Ook is het vakantiehuis voorzien van een eethoek waar u kunt genieten van heerlijke zelfbereide maaltijden. De volledig uitgeruste keuken heeft namelijk alles wat u mag verwachten om een heerlijke maaltijd te serveren, inclusief vaatwasser, combimagnetron, Senseo, koelkast en diepvries.

Het vakantiehuis beschikt verder over twee slaapkamers welke plaats bieden aan 5 personen. Een ruime tweepersoonsslaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en eenpersoonsbed maken dit tot een ideale plek voor een heerlijke familievakantie. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Ook buiten het vakantiehuis is het goed vertoeven. U heeft de beschikking over een ruim terras, uitgerust met terrasmeubilair en een parasol, zodat u optimaal kunt genieten tijdens de zonnige vakantiedagen. Dit heerlijke en zeer complete vakantiehuis zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt in alle comfort. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden opgemaakt.


Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.