Deluxe 4 personen

8.7
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met sfeervolle gashaard in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Kom tot rust in dit luxe vakantiehuis!

In dit prachtige luxe vakantiehuis kunt u op iedere dag van het jaar genieten. Op de warmere dagen neemt u ontspannen plaats op het mooie terras en op koudere of regenachtige dagen kunt u zich opwarmen bij de sfeervolle sfeerhaard. Binnen is het vakantiehuis gezellig en modern ingericht en biedt deze plaats aan 4 personen. In de ruime woonkamer bevindt zich een  comfortabele tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils, een eethoek voor 4 personen en sfeerhaard. Gezellig tafelen, relaxen op de bank of een boek lezen bij de sfeerhaard? Het kan allemaal!  Heeft u zin om lekker te koken? Dan kan dit in de moderne en compleet ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast, diepvries en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Verder zijn er ook nog twee slaapkamers, elk voorzien van een twee eenpersoonsbedden. De tweepersoonsslaapkamer in het achterste gedeelte van het vakantiehuis beschikt over een kleine ensuite badkamer met wastafel en douche. De tweede badkamer is ingericht met een wastafel en douche. Er is een aparte toilet aanwezig, deze bevindt zich naast de tweede badkamer. Uiteraard kunt u ook buiten het vakantiehuis heerlijk ontspannen op het ruime privé terras voorzien van terrasmeubilair voor 4 personen en een parasol. Het vakantiehuis is rookvrij en voorzien van wifi. De bedden zijn voor uw comfort opgemaakt bij aankomst, zodat u kunt genieten van een zorgeloze nachtrust.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.