Deluxe 6 personen Sauna + buitendouche

8.6
6
Topparken.nl logo

Een comfortabel vakantiehuis voor 6 personen met privé buitensauna gelegen in het pittoreske Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dit moderne en volledig ingerichte vakantiehuis is de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie.

Dit volledig ingerichte en moderne vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen en is voorzien van een comfortabel en modern interieur. Perfect voor een ieder die wil genieten van een luxe en zorgeloze vakantie in Zuid-Limburg. Bij binnenkomst zal uw oog direct vallen op de ruime woonkamer welke is voorzien van een tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils en een grote flatscreen tv. Het comfortabele vakantiehuis is uiteraard ook voorzien van een volledig ingerichte eethoek waar u met het hele gezelschap kunt genieten van de lekkerste zelfbereide maaltijden. De volledig uitgeruste en moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, ruime koelkast, diepvries, combimagnetron en koffiezetapparaat.  Voor een heerlijke nachtrust zijn de de slaapkamers uitgerust met comfortabele bedden en bij aankomst reeds voor u opgemaakt. De eigentijdse badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Via grote glazen deuren bereikt u vanuit de woonkamer probleemloos het mooi aangelegde terras. Het terras is tevens voorzien van terrasmeubilair en een parasol, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de buitenlucht en de zon. Uniek aan dit luxe vakantiehuis is de aanwezigheid van een privé sauna. Met deze 'barrel' sauna in de vorm van een ronde ton heeft u tijdens uw vakantie uw eigen wellness bij de hand. Het vakantiehuis is tevens rookvrij, voorzien van wifi en uw auto parkeert u eenvoudig bij de accommodatie. Dit compleet ingerichte en moderne vakantiehuis met sauna zorgt er gegarandeerd voor dat u kunt genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft. 

Houd er rekening mee dat de uitvoering/indeling van de accommodaties onderling kan verschillen.
 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen sauna + buitendouche

De ligging van "deluxe 6 personen sauna + buitendouche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.