Deluxe 6 personen

8.1
6
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis met omheind terras gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het perfecte vakantiehuis voor een groep- of familie vakantie.

Prachtig, modern en luxe vakantiehuis met veel natuurlijk lichtinval, ideaal om heerlijk te genieten van de mooie omgeving. Het vakantiehuis is smaakvol ingericht en biedt plaats aan een groep of familie van 6 personen. Het vakantiehuis is omheind door volle groene struiken welke zorgen voor dat extra beetje privacy. Dit luxe vakantiehuis beschikt binnen over een gezellige open woonruimte met een zithoek en eethoek. Of u nu een film wilt kijken, een maaltijd wilt nuttigen, een spelletje wilt spelen of wilt ontspannen met een boek, de comfortabele tweepersoonsbank, de twee luxe fauteuils, de grote flatscreen-tv en de eethoek voor 6 personen zorgen ervoor dat er voor elk wat wils een plekje is. De aangrenzende, volledig uitgeruste, keuken is voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo, koelkast, diepvries en een vaatwasser. Perfect voor het bereiden van een ontbijt, lunch en maaltijd.

Verder heeft u de beschikking over drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers voorzien zijn van elk twee eenpersoons boxsprings. De derde slaapkamer is uitgerust met een stapelbed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst zodat u direct kunt genieten van uw zorgeloze vakantie. Dit prachtige vakantiehuis wordt binnen gecompleteerd door een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet. Buiten bevindt zich een ruime betegeld privéterras met terrasmeubilair. U kunt hier heerlijk in zon of onder de parasol genieten van een hapje en een drankje! Het vakantiehuis is rookvrij en tevens voorzien van wifi.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.