Comfort 6 personen

8.2
6
Topparken.nl logo

Onbezorgd genieten van een vakantie in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Verblijf in dit comfortabele, vrijstaande vakantiehuis en ontdek de prachtige omgeving te voet of op de fiets!

Dit mooie, gelijkvloerse vakantiehuis is uitermate geschikt voor een vakantie met uw familie of vriendengroep. Het vakantiehuis is modern ingericht en ideaal voor een ontspannen en/of sportief verblijf in het Zuiden van ons land. De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils en een eethoek voor 6 personen. Perfect voor een avondje relaxen of het spelen van een gezelschapsspel. De ruime aangrenzende keuken is volledig ingericht met o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, diepvries en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Kortom, alle benodigdheden om uitgebreid te kokkerellen en vervolgens heerlijk te tafelen met het gezelschap.

Het vakantiehuis beschikt verder over drie slaapkamers, wat het ideaal maakt voor zowel families als overige groepsverblijven. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van twee boxsprings en de derde slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De moderne badkamer is ingericht met een wastafel, douche en toilet. De grote, openslaande deuren leiden u naar het terras met eettafel en parasol. Perfect wanneer u overdag wilt genieten van het zonnetje of op een warme avond buiten wilt genieten van uw maaltijd. En om uw vakantie zorgeloos van start te laten gaan maken wij de bedden alvast voor u op. Dit mooie vakantiehuis is rookvrij en uiteraard voorzien van wifi.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.