Vakantiehuis Neer

8.6
43
Groepen.nl logo

Optimaal genieten in je vakantiehuis in Limburg met sauna 


Ontspannen tijdens een verblijf in een luxe, landelijk gelegen groepsaccommodatie in Limburg. Deze groepsaccommodatie beschikt over 43 bedden, 24 slaapkamers en 17 badkamers inclusief een grote groepsruimte. Je hebt alleenrecht op de gehele accommodatie, wat zorgt voor optimale privacy. De groepsaccommodatie heeft een gezellig terras met uitzicht over een natuurreservaat. De hele locatie is gelegen aan een rustige landweg en is van alle gemakken voorzien. Dit vakantiehuis is uiterst geschikt voor kinderen met o.a. een speeltuin, een mini kinderboerderij en allerlei andere attributen. Volwassenen kunnen heerlijk tot rust komen in de sauna.

Tevens biedt de accommodatie verschillende mogelijkheden op culinair gebied omdat het verbonden is aan een cateringbedrijf. Wat dacht je van een heerlijk ontbijt, een barbecue of een gezellige kookworkshop?

Deze accommodatie is volledig corona-proof, doordat deze locatie uit zes aan elkaar geschakelde appartementen bestaat, welke vanuit buiten te betreden zijn. Elke appartement bestaat uit een eigen zithoek, eetkamer, keuken en terras, waardoor elk huishouden gegarandeerd de afstand kan behouden. Ook is er extra ruimte gecreëerd door een extra overdekt paviljoen te plaatsen, naast de groepsruimte en de grote terras overkapping, volledig verwarmd door extra heaters die geplaatst zijn. Uiteraard gezellig aangekleed om elkaar veilig en verantwoord, maar toch sfeervol te ontmoeten. Door deze extra ruimte kunnen de verhuurders garanderen dat het mogelijk is om gedurende het hele verblijf rekening te houden met de 1,5-meter afstand. Uiteraard is er voldoende desinfectie middel en handzeep aanwezig. Graag ontvangen de verhuurders jullie in goede gezondheid in onze accommodatie!

Ontdek de afwisselende omgeving

De omgeving biedt talloze mogelijkheden zowel voor jong als oud. Wat dacht je van een heerlijke wandeling in het Leudal, een bezoek aan Kasteel de Keverberg of shoppen in het Designer Outlet Roermond? 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis neer

De ligging van "vakantiehuis neer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.