Groepsaccommodatie Neer

9
21
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is een oude pastorie, compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van regio Midden-Limburg, gelegen in het rustieke dorpje Neer. De voormalige pastorie is nu een groepsaccommodatie met maar liefst 9 luxe slaapkamers en 9 badkamers, een stijlvolle eetzaal, twee modern uitgeruste keukens en zitkamers. In de accommodatie kan je op hoog niveau overnachten, dineren, vergaderen, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

Exclusief genieten in je vakantiehuis in Limburg met wellness 

Dit vakantiehuis heeft een zeer stijlvol en elegant uiterlijk en is optimaal voorzien in luxe en comfort. Er zijn gezamenlijke ruimtes om met je hele gezelschap te vertoeven. Tevens geniet je van optimale privacy doordat iedere kamer afzonderlijk af te sluiten is. Op de begane grond bevinden zich twee zitkamers, een stijlvolle eetzaal en twee modern uitgeruste keukens voorzien van geavanceerde apparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en op de tweede verdieping 4 slaapkamers. De groepsaccommodatie beschikt in totaal over 22 boxspring bedden en is gelegen in het rustige centrum van het dorpje Neer, vlakbij De Maas. De groepsaccommodatie beschikt tevens over wellness voorzieningen zoals een bubbelbad en sauna. Buiten bij de voormalige pastorie kun je met je hele gezelschap heerlijk vertoeven op het rustieke terras dat tevens voorzien is van een buiten keuken inclusief een grote barbecue! 

Ontdek de afwisselende omgeving

De omgeving biedt talloze mogelijkheden zowel voor jong als oud. Wat dacht je van een heerlijke wandeling in het Leudal, een bezoek aan Kasteel de Keverberg of shoppen in het Designer Outlet Roermond? 

Weekendje weg Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie neer

De ligging van "groepsaccommodatie neer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.