Natuurhuisje in Mesch gemeente eijsden margraten

2
Natuurhuisje.nl logo

In een weiland, behorend bij de molen, zijn zes volledig ingerichte tipitenten gehuisvest. Iedere tipitent is geschikt voor twee personen en voorzien van twee eenpersoonsbedden. Er is tevens WiFi en elektriciteit in het natuurhuisje aanwezig. Tevens is er een blokhut beschikbaar, voorzien van een zitgelegenheid met tv en een ingerichte keuken met kookplaat. Er is ook een douche en toiletvoorziening aanwezig. Ook is er een barbecue en zitgelegenheid in de tuin.

Bijzonderheden natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten

Afwasmachine, Badkamer (gedeeld met anderen), Barbecue, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Internettoegang (WiFi), Keuken (gedeelde met anderen), Kinderbed, Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Sauna, Speeltoestellen, Speelweide, Tafeltennistafel, Terras (gemeenschappelijk), Trampoline, Tuin, Tuin (gedeeld), Tuinmeubilair, Tv, Wasmachine (gedeeld met anderen), Eenpersoonsbed (x 2), Parking

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten

De ligging van "natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.