Natuurhuisje in Mesch gemeente eijsden margraten

2
Natuurhuisje.nl logo

In het Maasdorpje Mesch, op nog geen kilometer afstand van de Belgische grens, bevindt zich deze plek, omringd door een aantal weilanden, behorende bij de molen. In één van deze weilanden bevinden zich zes ingerichte tipitenten als natuurhuisje. Iedere tent is geschikt voor twee personen (twee eenpersoonsbedden) en er is WiFi beschikbaar. Tevens kunnen gasten gebruik maken van de blokhut, die is voorzien van een zithoek met televisie en een keuken met kookplaat en eetkamertafel. In het gebouw ernaast is er een toilet en douchevoorziening aanwezig.

Bijzonderheden natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten

Badkamer (gedeeld met anderen), Barbecue, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Eenpersoonsbed (x 2), Infrarood sauna, Internettoegang (WiFi), Keuken (gedeelde met anderen), Kinderbed, Kinderstoel, Sauna, Speeltoestellen, Speelweide, Tafeltennistafel, Terras (gemeenschappelijk), Trampoline, Tuin (gedeeld), Tuin (omheind), Tuinmeubilair, Tv, Wasmachine (gedeeld met anderen), Parking

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten

De ligging van "natuurhuisje in mesch gemeente eijsden margraten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.