Vakantievilla Mechelen

10
18
Groepen.nl logo

Riante vakantievilla met schitterend binnenzwembad en sauna, 7 design slaapkamers en 7 badkamers, ideaal voor families en vriendengroepen.

Een vakantiehuis in Limburg met wellness en verwarmd binnenzwembad

De vakantievilla heeft de beschikking over ruime woonkamer (85m2) met panoramisch uitzicht over het heuvelland, heeft een wellness gedeelte (110 m2) en beschikt over een groot verwarmd binnenzwembad en een sauna. Het zwembad is voorzien van de modernste apparatuur. Bij het zwembad zijn douche mogelijkheden. De zeer ruime professionele Top Keuken is van Serious Kitchen. Deze is in een geheel van RVS vervaardigd en voorzien van een granieten aanrechtblad met dubbele spoelbak. Er 7 luxe slaapkamers. Er zijn 3 slaapkamers op de begane grond en 4 slaapkamers op de boven etage. 

Geniet samen van het weidse uitzicht 

Deze vakantievilla bevindt zich op het grensgebied van Nederland, Duitsland en België. Op 5 minuten is de Zuid Limburgse Golf & Countryclub Wittem gelegen. Deze 18 holes golfbaan behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland. Je hebt weids uitzicht over de weilanden en bossen in de omgeving. Breng een bezoekje aan de historische binnenstad van Maastricht, de Duitse stad Aken of het zeer toeristische Valkenburg.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla mechelen

De ligging van "vakantievilla mechelen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.