Natuurhuisje in Maria hoop

2
Natuurhuisje.nl logo

Het natuurhuisje ligt in de ruim omsloten tuin en heeft een eigen ingang. Er scharrelen, lopen en springen allerlei soorten kippen, twee grote konijnen (soms jongen), een shetlandpony in de weide waar het natuurhuisje staat. Onze honden blijven in onze leefomgeving. Het natuurhuisje is helemaal ingericht voor onthaasten, jezelf te inspireren, weer tot jezelf komen. Combineer wandelen en fietsen met creatieve activiteiten als mandala tekenen. Lees een inspirerend boek onder het terras of bij de pelletkachel. Er is wifi, Netflix en Spotify en meer. In het vuur-grotje in de tuin kun je een hout vuurtje stoken. Bij hoge temperaturen is het huisje lekker koel. Er is een buitendouche met bronwater om even af te koelen. Horren bij ramen. In koude dagen lekker knus met een pelletkachel (ook verwarming). Fietsen kunnen droog in de schuur/opladen. Er is ook een droogkamer met een diepvries die je kunt gebruiken. Een heerlijke ontspannende tijd gewenst! Groetjes Hans en Kitty.

Bijzonderheden natuurhuisje in maria hoop

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Verwarming (CV), Tuindeuren, Speelweide, Tuin (omheind), Terras (overdekt), Internet, Speeltoestellen, Tuin (gedeeld), Pelletkachel, Tv, Keuken, Badkamer, Eenpersoonsbed (x 2), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), Parking (x 5), Contactloos verblijf, Tweepersoonsbed, Laadpaal, oven

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in maria hoop

De ligging van "natuurhuisje in maria hoop" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.