Vakantiehuis Maastricht

8
6
Groepen.nl logo

Slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof kunt u op de Dousberg bij Maastricht genieten van een vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg

Vakantiewoning bij Maastricht met houtkachel

Vrijstaande luxe woning met 3 slaapkamers geschikt voor 6 personen met een gebruiksoppervlak van ca. 94 m2 met vrijstaande houtkachel en flatscreen televisie.
De luxe keuken is volledig uitgerust met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso. Luxe badkamer met Sauna en bubbelbad.

Samen Maastricht ontdekken

Deze accommodatie ligt aan de grens met België, bovenop de groene Limburgse Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is er altijd dichtbij. Met de fiets staat u in 10 minuten vanaf uw vakantiewoning  op het Vrijthof. In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor u in petto, zoals het historische Valkenburg aan de Geul, het Drielandenpunt in Vaals, het plaatsje Gulpen, genoemd naar het gelijknamige bier en de Gulpener Berg, "De stad van de smaak" Hasselt en de Belgische mijnstad Maasmechelen.



Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis maastricht

De ligging van "vakantiehuis maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.