Vakantiehuis Maastricht

10
6
Groepen.nl logo

Slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof kun je genieten van een vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. Dit park combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht. Dit resort bestaat uit een dorp met geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) en zijn onder traditionele architectuur ontworpen. Het plein bestaat uit appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama restaurant met indrukwekkend uitzicht over zowel Maastricht als België.

Vakantiehuis bij Maastricht op een park

Deze vrijstaande woning met 3 slaapkamers is geschikt voor 6 personen met een gebruiksoppervlak van ca. 90 m2. De royale woonkamer is voorzien van een ruime zithoek met flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel.
De luxe keuken is compleet uitgerust met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso. Drie slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met 2 eenpersoonsbedden.
Twee badkamers (1 op de begane grond) waarvan één met douche en wastafel en één met bad, toilet en wastafel. Er is ook een separaat toilet aanwezig. Er is een ruim terras en terrasmeubels met uitzicht op de tuin en een privé parkeerplaats bij de woning.

Ontdek samen Maastricht en zijn omgeving

Dit resort ligt aan de grens met België, bovenop de groene Limburgse Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is er altijd dichtbij. Met de fiets staat u in 10 minuten vanaf uw vakantiewoning op het Vrijthof. In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor u in petto, zoals het historische Valkenburg aan de Geul, het Drielandenpunt in Vaals, het plaatsje Gulpen, genoemd naar het gelijknamige bier en de Gulpener Berg, "De stad van de smaak" Hasselt en de Belgische mijnstad Maasmechelen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis maastricht

De ligging van "vakantiehuis maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.