Vakantiehuis Maastricht

8.9
8
Groepen.nl logo

Slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof kunt u genieten van een vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. Dit park combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht. Dit resort bestaat uit een dorp met geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) en zijn onder traditionele architectuur ontworpen. Het plein bestaat uit appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama restaurant met indrukwekkend uitzicht over zowel Maastricht als België.

Een groepsaccommodatie in Maastricht met bubbelbad en sauna

Half vrijstaande woning met 4 slaapkamers geschikt voor 8 personen met een gebruiksoppervlak van ca. 122 m2. De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met vrijstaande houtkachel en flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel.
De luxe keuken is volledig uitgerust met o.a. een Amerikaanse koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso.

Samen Maastricht ontdekken

Wat een leuke stad is Maastricht! Deze stad loopt over van de historie, cultuur, winkels en gezelligheid! De omgeving leent zich uitstekend om ontdekt te worden. Zo kan de shoppingliefhebber zich uitleven in Maastricht. De sportieveling kan gaan golfen. Daarnaast is het park omgeven door prachtige natuur waar je de mooiste wandel- en fietstochten maakt. Fietsen kun je tevens op het vakantiepark huren. Daarnaast is het ook mogelijk om te skiën in De Dousberg. Op het vakantiepark vind je tevens vele faciliteiten. Ben je een echte stedenliefhebber? Breng dan eens een bezoekje aan Aachen, Luiken of Brussel.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis maastricht

De ligging van "vakantiehuis maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.