Groepsaccommodatie Maastricht

9
12
Groepen.nl logo

Kom tot rust bij deze ideaal gelegen hostel! Op 10 min. van Maastricht in de hippe wijk Wyck. Het hostel is een heerlijke uitvalsbasis voor een leuke stedentrip naar Maastricht. Met vele faciliteiten als zoals een wellness met sauna's en hammam, een meditatieruimte, clean club met wasmachine en droger. Er is een keuken waar je kunt koken (deze is niet exclusief voor jouw groep), gratis WiFi en met gratis uitleen fietsen heb je alles binnen handbereik! 

Groepsaccommodatie in Limburg, middenin het centrum


De kamers van het hostel zijn bovenal bijzonder en uniek. Als groep van 12 personen beschik je over 6 tiny dreamhouses met eigen sanitair en privacy binnen je zaal. Ontspannen? Geniet in de Urban Forest, gebruik de yoga- en meditatieruimte, Chill Circle voor een dosis Netflix, of de Vivacious eco city spa met 3 sauna's en een hammam. Hier kun je ook een massage, facial of lichaamsbehandeling reserveren. Ook is er voor gasten de DIY Meal Prepper, een keuken om zelf je gezonde maaltijden klaar te maken. 

Ontdek Maastricht 


Deze groepsaccommodatie ligt op loopafstand van het centrum en om de hoek van het dichtstbijzijnde bus- en treinstation. Zo kan je gemakkelijk de leukste bezienswaardigheden van Maastricht bereiken. Hier kan je overigens ook fantastisch shoppen of even genieten van een lekkere kop koffie met een stukje taart bij een van de vele sfeervolle terrasjes. 


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie maastricht

De ligging van "groepsaccommodatie maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.