Groepsaccommodatie Maasbree

8.4
14
Groepen.nl logo

Vakantieboerderij in het buitengebied van Maasbree, dicht bij de bossen en natuurgebieden. Het is een ouderwets ruime boerderijwoning, gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Er zijn meerdere groepsaccommodaties op hetzelfde terrein, maar ieder verblijf heeft zijn eigen voorzieningen. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met gezellige binnenplaats 

Op de begane grond is een grote woonkamer met zithoek, tv en audio, een eethoek met een aparte keuken. Beneden zijn twee slaapkamers met douche, wastafel en toilet. Op de bovenverdieping zijn de overige slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel (zie kamerindeling). De tuin en het terras zijn volledig ommuurd, zodat je aan de achterzijde van de woning een maximale privacy geniet. De groepsaccommodatie ligt aan de gezellige binnenplaats van het boerderijencomplex, waar de mogelijkheid bestaat tot het spelen van een partijtje jeu de boules. Op het terrein bevinden zich nog diverse andere sport-, spel- en speelmogelijkheden.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

In de omgeving vind je diverse wandelroutes, (sub-tropische) zwembaden etc. Nieuw in deze streek is het 'knooppunten-fietsroute' netwerk.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie maasbree

De ligging van "groepsaccommodatie maasbree" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.