Vakantieboerderij Maasbree

7.4
22
Groepen.nl logo

Groepsaccommodatie in een oude Limburgse vierkanthoeve op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Maasbree. Ruime accommodatie op de voormalige deel en graanzolder van de boerderij. Meerdere groepsaccommodaties op hetzelfde terrein, maar ieder verblijf heeft zijn eigen voorzieningen. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met diverse sport-, spel- en speelmogelijkheden

De groepsaccommodatie is modern van opzet, maar de authentieke boerderijsfeer is nog volop herkenbaar. De ruime woonkamer is op de plek waar vroeger de koeien stonden. Gezellig samen eten aan de lange eettafels. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien.  De accommodatie heeft 22 bedden verdeeld over 10 slaapkamers. De tuin en het terras zijn geheel ommuurd, zodat je aan de achterzijde van deze woning een maximale privacy geniet. Vanuit de groepsaccommodatie kijk je op de binnenplaats van het boerderijcomplex waar het mogelijk is een partijtje jeu de boules te spelen. Op de rest van het grote terrein bevinden zich nog diverse andere sport-, spel- en speelmogelijkheden.

Samen een dagje fietsen 

In de omgeving vind je diverse wandelroutes, (subtropische) zwembaden etc. Nieuw in deze streek is het 'knooppunten-fietsroute' netwerk.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij maasbree

De ligging van "vakantieboerderij maasbree" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.