Groepsaccommodatie Klimmen

8.4
18
Groepen.nl logo

Gelegen in het Zuid Limburgse heuvelland op 3 km afstand van het toeristenstadje Valkenburg in een kleinschalig bungalowpark. Deze groepsaccommodatie biedt veel comfort voor 18 personen en is uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen. 

Een vakantiehuis in Zuid Limburg met verwarmd buitenzwembad 

De groepsaccommodatie heeft 8 slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer in te richten met 2 eenpersoons bedden, waarbij de totale capaciteit dan op 20 personen uit komt. Op de 1e verdieping zijn er 6 slaapkamers (zie kamerindeling). Iedere kamer is voorzien van een linnenkast. Er zijn 3 badkamers aanwezig waarvan een met ligbad. Eén badkamer en één toilet zijn aangepast voor mindervaliden (informeer bij Groepen.nl welke voorzieningen er ter beschikking staan). De ruime woonkamer heeft een zit- en een eethoek, breedbeeld tv met digitale ontvanger en een stereo installatie. Het huis is geheel centraal verwarmd. Luxe open keuken. Tevens is er een wasmachine. Vanuit de woonkamer loop je de grote omheinde tuin in (ca. 1000m) met een ruim overdekt terras en speelveld. Op het terrein is een tennisbaan, een verwarmd buitenzwembad, kinderbadje, enkele speeltoestellen en een sportveld waar je vrij gebruik van kunt maken.

Ontdek samen de verschillende natuurgebieden

De groepsaccommodatie is gelegen op 3 km afstand van het toeristenstadje Valkenburg. De centrale ligging nodigt je al gauw uit tot het maken van fiets- en wandeltochten of een bezoek aan het omringende grensgebied. Daarnaast vind je natuurgebieden zoals de Hoge Venen, de Eifel en de Ardennen en op niet al te grote afstand, Thermae 2000, dagtochtjes naar Maastricht, Aken en Luik.

Vakantie in Zuid-Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie klimmen

De ligging van "groepsaccommodatie klimmen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.