Groepsaccommodatie Gulpen

10
25
Groepen.nl logo

Midden in de Limburgse landschappen vind je deze rustieke groepsaccommodatie welke is gelegen op een vakantiepark! De accommodatie is van alle gemakken voorzien, waar je van rust en ruimte kunt genieten.

Groepsaccommodatie in Zuid-Limburg op een vakantiepark

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen en beschikt over twaalf slaapkamers waarvan drie beneden. In totaal is deze woning voorzien van vier badkamers. Er is een keuken/eetkamer en royale woonkamer. Bij de open haard kun je heerlijk opwarmen na een mooie wandeling. Er is zitplaats voor iedereen! Deze groepsaccommodatie is tevens zeer geschikt voor familiefeestjes wandel - en fietsweekenden.

Geniet samen van het Limburgse heuvellandschap 

Het vakantiepark bevind zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie. Op het vakantiepark vind je een kinderboerderij, speeltuin voor de kleintjes, tennisbaan en tafeltennis. Voldoende activiteiten voor iedereen!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zuid-Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie gulpen

De ligging van "groepsaccommodatie gulpen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.