Vakantieboerderij Gronsveld

10
20
Groepen.nl logo

Midden in het Heuvelland op steenworp afstand van Maastricht (5 minuten) is deze typische Limburgse carré-boerderij met voormalige brouwerij gelegen. De boerderij dateert uit 1730 en ligt midden in het dorp. Op de binnenplaats waan je je eeuwen terug. De dikke mergelmuren, oude poorten en schuurdeuren ademen de rust en romantiek van weleer uit. In de zomer is het heerlijk vertoeven onder de schaduwrijke bomen.

Groepsaccommodatie in voormalige brouwerij dichtbij Maastricht

Je kunt hier heerlijk logeren met groepen tot 20 personen. Je beschikt over een 8 en een 12 persoons woning. Ieder met hun eigen karakter en sfeer. Oude elementen zijn zo veel mogelijk behouden. De woningen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en badkamers. Iedere slaapkamer beschikt over sanitair en comfortabele bedden. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de binnenplaats met zitjes en barbecues. Fietsen kunnen veilig in de schuur.
In de 8 persoons woning is op de begane grond is de entree met toilet en de ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, alle met eigen sanitair en comfortabele, grote bedden. De woning is recent verbouwd en heeft cv en airco. Het 12 persoons huis heeft 4 slaapkamers, elk met eigen sanitair en 2 extra slaapplaatsen op de tussenverdieping in de grote living. Wij hebben zorgvuldig verbouwd en met liefde ingericht. Bij aankomst zijn de bedden opgedekt. Wij zorgen voor badhanddoeken en keukenlinnen. Tevens heb je de beschikking over de gezellige brouwerij met bar, piano en lange tafels. Hier kun je met 20 personen gezamenlijke eten, borrelen, vergaderen of presentaties geven.  

Voor ieder wat wils

Een waar walhalla voor fietsers en wandelaars. Het heuvelland biedt eindeloos veel mogelijkheden en on-Hollandse vergezichten. Bourgondisch Maastricht ligt om de hoek. Historisch Eijsden is een pareltje aan de Maas. Net aan de andere kant van de grens begint het Franstalige deel van Europa. Op 20 minuten rijden ligt Aachen, de mooie stad van Karel de Grote. Het Zuid-Europese gevoel wordt volop gevoed door de vele wijngaarden in onze omgeving. Het landschap verdient de eretitel 'Toscana van Nederland'.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Maastricht

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij gronsveld

De ligging van "vakantieboerderij gronsveld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.