Groepsaccommodatie Echt

9.5
60
Groepen.nl logo

Deze moderne en duurzame groepsaccommodatie is gelegen in het Midden Limburgse Echt-Susteren op een groene plek aan de rand van het sport- en Leisurepark. Hier vind je o.a. een judoclub, tennisclub en twee voetbalclubs. De fraaie buitenruimte van de groepsaccommodatie is volledig omheind en exclusief voor je groep. Een ideale accommodatie voor sportgroepen.

Groepsaccommodatie in Limburg met beachvolleybal veld 

De groepsaccommodatie heeft een ruime verblijfsruimte en 8 slaapkamers voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een professionele keuken om maaltijden voor de hele groep te bereiden en modern sanitair. Aangrenzend aan de verblijfsruimte is een overkapt terras met uitzicht op de goed ingerichte buitenruimte van 2500 m2 met beachvolleybal veld.

Samen met je team een weekendje weg

Naast de sportmogelijkheden, die zich op loopafstand van de accommodatie bevinden, zijn er tal van activiteiten die georganiseerd kunnen worden. Zo is er het Leisurecenter van  All-In Echt waar je o.a. kan karten, bowlen, paintballen en lasergamen. Er is voor ieder wat wils!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie echt

De ligging van "groepsaccommodatie echt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.