Vakantiehuis-Castenray

8.5
10
Groepen.nl logo

In landelijke en agrarische omgeving, te midden van nog in bedrijf zijnde boerderijen gelegen, vrijstaande groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 10 personen.

Huisje in Limburg met ruime tuin

Op de begane grond van deze accommodatie vind je een woonkamer met open haard, zithoek en aparte (woon)keuken. Daarnaast een zogenaamde 'opkamer' met een tweepersoonsbed en een vaste wastafel op de kamer. Op de begane grond is nog een slaapkamer. De sanitaire voorzieningen zijn tevens op de begane grond. Er is een badkamer met ligbad/douche en een aparte douche. Tevens is er op de begane grond nog een tweede douche en toilet. Op de verdieping zijn drie tweepersoonskamers. Kinderledikantjes en kinderstoeltjes zijn aanwezig. Ruime tuin met terras en een grote zandbak, in de zomermaanden kan er gebruik gemaakt worden van een tuinkachel. Op een naastgelegen grasveld hangt een volleybal net. Aparte ruimte met o.a. tafeltennis, café voetbalspel, dartbord en een levensgroot 4 op een rij spel. Er is in ruime mate speelgoed aanwezig voor kleinere kinderen.

Maak samen diverse wandel- en fietstochten 

Gelegen in het dorpje Castenray temidden van nog in bedrijf zijnde boerderijen. De omgeving is landelijk en er zijn uitstekende mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten. Fietsverhuur is mogelijk in een nabij gelegen dorp. Diverse uitstapjes mogelijk o.a. Kasteeltuinen te Arcen, bezoek recreatiepark Toverland te Sevenum met veel attracties voor kinderen, Subtropisch Zwembad, Zoopark te Overloon.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis-castenray

De ligging van "vakantiehuis-castenray" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.