Vakantiehuis Broekhuizenvorst

10
10
Groepen.nl logo

Deze vakantievilla is gelegen in Broekhuizenvorst en beschikt over 4 slaapkamers. Ideaal voor een vakantie met de familie. De tuin met tuinmeubilair en barbecue biedt optimaal comfort en laat je genieten van de buitenlucht.

Groot vakantiehuis in Limburg nabij de Duitse grens

De villa is van alle gemakken voorzien. De volledig uitgeruste keuken sta je toe de heerlijkste maaltijden te bereiden voor het gezelschap. Op zomerse dagen kan dit natuurlijk ook op de barbecue in de tuin. Daarnaast heb je de beschikking over een speciale waskamer, met daarin een wasmachine en droger. In verband met de rust wordt de woning niet aan groepen jongeren verhuurd. Het is dan ook niet toegestaan om feesten of drinkpartijen te organiseren.

Geniet van de afwisselende natuur

Je bevindt je op slechts 500 m van het centrum van Broekhuizenvorst met een klein aantal eetgelegenheden. Vanaf de woning kom je met de fiets door diverse gezellige dorpen, denk aan Wellerlooi, Arcen (mooie kasteeltuinen op 5 km) of wat dacht je ervan om de grens over te gaan naar Duitsland (8 km).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in LimburgĀ 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis broekhuizenvorst

De ligging van "vakantiehuis broekhuizenvorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.