Groepsaccommodatie Bocholtz

9
9
Groepen.nl logo

Dit appartement is gelegen in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een binnenplaats; de hoff. Bij de restauratie bleven de authentieke elementen bewaard.

Groepsaccommodatie in Limburg met veel privacy

Dit appartement met een oppervlakte van ongeveer 120 m2 is geschikt voor maximaal 9 personen. Begane grond; hal, toilet, woonkamer met keukenhoek voorzien van oven, vaatwasser en magnetron. 1e Verdieping; een slaapkamer met tweepersoons bed, twee slaapkamers met 2 eenpersoons bedden, douche met vaste wastafel en toilet. 2e Verdieping; grote slaap- annex speelzolder met 1 tweepersoons bed en 1 eenpersoons bed. Op de binnenplaats zijn verschillende terrassen. In de tuin is het genieten van de rust en de natuur. Je kunt heerlijk relaxten in de hangmatten. Een heerlijke plek om te onthaasten! Aan het meenemen van huisdieren zijn strikte regels verbonden.

Ontdek samen de omgeving in Limburg tijdens je weekendje weg 

Bocholtz is nog een rustig vakantiedorp, doch wel centraal gelegen ten opzichte van alle mogelijke attracties in de omgeving. Drielandenpunt, Stoomtrein Zuid-Limburg, Snowworld, de tuinen van Mondo Verde en het nieuwste dierenpark van Nederland, het Gaiapark, vind je in een straal van 10 km. Duitsland en België liggen op een steenworp afstand met mooie steden als Aken, Keulen, Luik, Tongeren en Hasselt alsook de Eifel en de Ardennen. In de directe omgeving kun je wandel- en fietstochten maken.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bocholtz

De ligging van "groepsaccommodatie bocholtz" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.