Groepsaccommodatie Berg en Terblijt

10
12
Groepen.nl logo

Wil je genieten in de Limburgse heuvels in de buurt van Maastricht? Dan is deze accommodatie, voor groepen tot maximaal 12 personen, wellicht wel wat voor je.

Groepsaccommodatie in Limburg met veel ruimte

De verblijfsruimte met open keuken heeft comfortabele stoelen rondom de houtkachel. Lekker eten of speel een spelletje aan een lange tafel na een lange wandeling in de Limburgse heuvels. In het hart van de boerderij slaap je waar vroeger het hooi te drogen lag. Er zijn twee ruime slaapzalen met douches, toiletten en wastafels. Via de buiten trap stap je op het boeren erf, geniet van de dieren en de rust. Een grote speelwei hoort erbij en plek genoeg voor de auto te parkeren. Aan een doodlopende weg, dus geen last van drukte, de kinderen kunnen veilig spelen in de wei en ouders genieten van een drankje op het terras en het uitzicht. Je ziet Maastricht liggen. In overleg ook te boeken met 4 slaapverblijven met eigen sanitair.

Samen wandelen in de Limburgse heuvels

Fiets naar Maastricht, Valkenburg of de Amstel Gold Race route. Wandel een rondje door het bos langs grotten en schapen richting het mooie dorpje Bemelen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie berg en terblijt

De ligging van "groepsaccommodatie berg en terblijt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.