Vakantiehuis Belfeld

10
12
Groepen.nl logo

De vrijstaande groepsaccommodatie ligt aan een van de glooiende heuvels op een vakantiepark. Vanaf de voorkant van de villa kijk je prachtig uit over het het heuvellandschap. De groepsvilla is een ideale woning om een gezellig familieweekend in te spenderen!

Groepsaccommodatie in Limburg met uitzicht over het heuvellandschap


De groepsaccommodatie is voorzien van twee tweepersoons slaapkamers en twee vierpersoons slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van losse bedden. Daarnaast zijn er twee badkamers, waarvan één met bad om heerlijk even te ontspannen. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat!

Samen struinen door de natuurgebieden

In het glooiende Noord-Limburg vind je tussen de vele vennen en beekjes dit vakantiepark. Hier kun je alle kanten op. Aan de rand van het park ligt een gezellig natuurstrandje rond een prachtig ven, waar de kleintjes lekker van de glijbaan in het water kunnen roetsjen. Ook zijn er verschillende speelveldjes en een overdekt zwembad op het park. De omgeving biedt ruime mogelijkheden voor een dagje uit. Zo liggen er verschillende natuurgebieden op rijafstand van het park: Nationaal Park de Maasduinen, Nationaal Park De Groote Peel en het Maasdal. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en mountainbiken door de prachtige omgeving. En wil je een middagje naar de stad? Designer Outlet Roermond en de gezellige winkeltjes van Venlo liggen om de hoek.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis belfeld

De ligging van "vakantiehuis belfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.